Tobulai skanus morkų tortas VELYKOMS

 (6)
Tobulai skanus morkų tortas
Tobulai skanus morkų tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas smulkiai sutarkuokite.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

Suberkite morkas ir išmaišykite.

Suberkite, miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus migdolus. Gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-55 minutes.

Kol kepa, paruoškite kremą.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki tirštų putų.

Sudėkite maskarponę ir gerai išplakite.

palaukite, kol iškepęs biskvitas atvės, perpjaukite horizontaliai į tris dalis.

Pilnai atvėsusį biskvitą pertepkite kremu ir aptepkite viršų. papuoškite marcipaninėmis morkomis.

Tortas skaniausias pastovėjęs bent porą valandų.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Biskvitui
2 stiklinė Miltai
100 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Cukrus
2 stiklinė Morkos (tarkuotos)
2 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
0,5 stiklinė Migdolai (kapoti)
Kremui
300 g Maskarponės sūris
300 ml Grietinėlė
6 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 12
Sudėtingumas :