Tobulai skanūs EKLERAI su maskarponės kremu

 (4)
Eklerai su maskarponės kremu
Eklerai su maskarponės kremu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vandenį pakaitinkite. Į karštą vandenį įdėkite sviestą, kad ištirptų.

Vandenį su ištirpusiu sviestu užvirinkite.

Į verdantį vandenį su sviestu suberkite miltus, masę gerai išmaišykite.

Tešlą užvirinkite, ji turi lengvai atšokti nuo puodo sienelių.

Tada iš karto nukelkite nuo viryklės.

Išplakite tešlą su plaktuvu.

Į pravėsusią tešlą įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite.

Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.

Įtieskite į kepimo skardą sviestinio popieriaus.

Sudėkite tešlą į konditerinį maišelį ir išspauskite nedideles bandeles 3 – 4 centimetrų atstumu viena nuo kitos.

Kepkite pyragaičius 180 laipsnių orkaitėje pusę valandos.

Kai iškeps, perpjaukite kiekvieną pyragaitį perpus.

Kremui išplakite grietinėlę su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Įdėkite maskarponės sūrį ir dar šiek tiek paplakite.

Maskarponės ir grietinėlės masę sukrėskite į konditerinį maišelį ir įdarykite pyragaičius.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
250 ml Vanduo
180 g Miltai
100 g Sviestas
žiupsnelis Druska
1 vnt. Kiaušiniai
Kremui
200 ml Grietinėlė
150 g Maskarponės sūris
4 šaukštas Cukraus pudra
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :