TIRPSTA BURNOJE: paryžietiškas FLANAS

 (16)
Paryžietiškas flanas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
3.2105 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Įmuškite kiaušinius, išmaišykite.

Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.

Maišant supilkite pieną ir labai gerai išmaišykite.

Kepimo formą gausiai ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.

Kepkite 45 minutes iki 190 - 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Miltai
100 g Cukrus
4 vnt. Kiaušiniai
1 l Pienas
30 g Sviestas
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :