Tinginių salotos

© DELFI
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išverdame bulves. Užkaičiame keptuvę su aliejumi. Svogūnų laiškus susmulkiname ir suberiame ant į indą subertų bulvių.

Įkaitus keptuvei dedame kepti menkę, o jos viršų apibarstome druska. Į indą su bulvėmis įtarkuojame citrinos žievelės, įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame druskos, pipirų, jūros kopūstų ir viską sumaišome su grietine.

Atskirame inde sumaišome aliejų ir kaparėlius. Žuvį patiekiame kartu su bulvėmis vienoje lėkštėje. Viską apšlakstome aliejumi. Papuošiame citrinos griežinėliu ir špinatų lapais.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Menkė
Alyvuogių aliejus
500 g Bulvės
5 šakelė Svogūnų laiškai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1/4 vnt. Citrinos žievelė
25 ml Citrinų sultys
1 žiupsnelis Džiovinti jūros kopūstai
1 šaukštas Kaparėliai
2 šaukštas Grietinė
Papuošimui reikės:
3 vnt. Špinatų lapai
Citrinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :