Tikras itališkas skonis: makaronai su veršienos kukuliais

© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumalkite veršieną ir labia smulkiai supjaustykite svogūną, viską išmaišykite ir iš šios masės formuokite mažus rutuliukus. Į įkaitintą puodą įpilkite extra virgin alyvuogiu aliejaus.

Sudėkite česnaką ir pakepinkite apie 30 sekundžių. Tada išimkite česnaką ir sudėkite mėsos kukulius. Kepkite kelias minutes. Supilkite susmulkintus pomidorus savo sultyse. Įberkite druskos, pipirų ir virkite, kol padažas sutirštės.

Tuo metu į indą supilkite miltus, druską ir aliejų, imuškite kiaušinius. Viską išmaišykite ir išminkykite iki vientisos masės.

Su specialia makaronų mašinėle išvoliokite tešlą iki norimo plonumo ir supjaustykite.

Paruoštą pastą virkite pasūdytame vandenyje kelias minutes (kol iškils virš vandens). Paskui nupilkite vandeni ir sumaišykite su paruoštu padažu. Pagardinkite šviežiu baziliku ir Parmegiano-Reggiano sūriu. Skanaus!


Restoranas „Piccolo canopi“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Makaronams:
200 g Miltai Kauno grūdų "Ekstra"
2 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
20 g Alyvuogių aliejus
Padažui:
500 g Veršiena
1 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
500 g Konservuoti pomidorai savo sultyse
1 šakelė Bazilikai
100 g Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :