TIK IŠ 4 PRODUKTŲ: migdolų ir medaus pyragas

Migdolų ir medaus pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
1.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.

Baltymus suplakite iki standžių putų, o trynius sumaišykite su skystu medumi (jei medus kietas, suskystės šiek tiek pašildžius), maltais migdolais ir miltais.

Į kruopščiai išmaišytą masę įmaišykite kiaušinio baltymo plakinį. Dėkite po šaukštą - taip bus lengviau tolygiai išmaišyti.

Pyrago masę supilkite į silikoninę formą arba sviestu ištepta paprastą pyragų kepimo skardą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Pyragą ištraukite ir uždenkite folija, kad nesudegtų viršus.

Dar kepkite apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Atvėsusį pyragą galite papuošti cukraus pudra, migdolų drožlėmis, šviežiomis uogomis, figomis arba ledais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Kiaušiniai
500 g Medus
250 g Malti migdolai
100 g Miltai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :