Tešloje kepti svogūnai

 (9)
Seniai žinomas, tik dabar gal kiek primirštas užkandis, kuris skanus ir karštas, ir šaltas.
© Vida Press
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus supjaustykite storesniais griežinėliais, kad jie nesuirtų. Truputį pasūdykite juos.

Kiaušinį ir grietinę išplakite.

Sodą sumaišykite su miltais ir suberkite į kiaušinio plakinį. Tešla turi būti grietinės konsistencijos.

Svogūnų žiedus pamerkite į tešlą ir kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol abi pusės pagels.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 Svogūnai
100 g Miltai
100 g Grietinė
1 Kiaušinis
1/3 šaukštelis Soda
Druska
Aliejus
Sudėtingumas :