Tailandietiški šašlykai Satay Gai

Autorius: Kristina Neverovič
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.

Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).

Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Vištiena
2 šaukštelis Kalendros grūdeliai malti
1/2 šaukštelis Kmynai
2 skiltelė Česnakai
4 vnt. Raudonieji svogūnai
gabaliukas Imbieras
1 šaukštas Ciberžolė
1 šaukštelis Druska
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :