Svogūnų žiedai su saldžiarūgšte tešla

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įpilkite į keptuvę aliejaus (kad apsemtų apie trečdalį aukščio) ir įkaitinkite iki 190 laipsnių/. Supjaustykite svogūną centimetro storio žiedais. Prasijokite miltus, įpilkite mineralinio vandens ir užmaišykite tešlą. Įberkite druskos, pipirų.

Merkite svogūnus į tešlą ir apkepkite aliejuje, kol susidarys gelsva plutelė (2 – 3 minutes). Lėkštėje sumaišykite rikotos sūrį, pomidorų padažą, svogūnų laiškus, padažus, įberkite druskos, pipirų. Patiekite karštus žiedus su pasigamintu padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 ml Aliejus
2 vnt. Svogūnai (raudonieji)
100 g Rikotos sūris
100 g Miltai
200 ml Mineralinis vanduo (gazuotas)
2 šaukštas Pomidorų padažas
1/2 šaukštelis Tabasko padažas
1/2 šaukštelis Vorčesterio padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :