Svogūnų žiedai kepti čipsuose

Mėgstamiausi svogūnų žiedai tešloje šio recepto dėka tampa dar skanesniais. Paruošiami greitai, o iš lėkščių dingsta dar greičiau. Labai tinka prie alaus/vyno.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
2.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1 didesnį svogūną supjaustau apie 5 mm žiedais, išimu vidurinę dalį.

Pasiruošiu tešlą: 1 kiaušinį, 5-6 šaukštus miltų, žiupsnelį druskos, žiupsnelį ciberžolės šakute išsuku iki vienalytės masės. Jei tešla per tiršta, skiedžiu šlakeliu pieno ar vandens. Atskirame indelyje stiklinio butelio pagalba iki smulkių dalelių sutraiškau 1 saują bulvinių čipsų.

Keptuvėje įkaitinu nedidelį kiekį aliejaus. Svogūno žiedus pamirkau tešloje, tuomet išvolioju čipsų trupiniuose ir iki aukso spalvos iš abiejų pusių apkepu.

Tiekiu karštus su majoneziniais padažais.

Svogūnų žiedai kepti čipsuose
© Shutterstock nuotr.


Kūmutės virtuvė
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Miltai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Ciberžolė
1 sauja Bulvių traškučiai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :