Šviežių šparaginių pupelių salotos

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Užvirkite 3–4 l šiek tiek pasūdyto vandens. Sudėkite pupeles ir apvirkite apie 1–2 min. Tada atvėsinkite jas šaltu vandeniu, nusausinkite ir sudėkite į atskirą indą.

Sumaišykite vyno actą su aliejumi, majonezu ir druska. Sudėkite peletrūną ir rankomis smulkintus žaliuosius pipirus. Po to sudėkite juostelėmis pjaustytą cukiniją, padažą, kaparius ir išmaišykite.

Papuoškite peletrūnu ir smulkintais žaliaisiais pipirais.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Šparaginės pupelės
300 g Cukinijos
1 šaukštas Baltojo vyno actas
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
3 šaukštas Majonezas
pagal skonį „Santa Maria“ akmens druska malūnėlyje
1 šaukštelis Peletrūnai
1/2-1 šaukštelis „Santa Maria“ žalieji pipirai
1-2 šaukštas Kaparėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :