Sviesto padažas žuviai

Šis padažas tinka prie įvairių žuvų patiekalų, ypač prie garuose virtos žuvies.
Žuvis
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Dubenėlyje sumaišykite trynius ir vyną, įberkite druskos bei pipirų ir kaitinkite karšto vandens inde, kol pradės tirštėti. Tada dalimis pilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir stipriai maišykite. Padažas turi būti vienalytis. Tada supilkite citrinų sultis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Sviestas
2 vnt. Kiaušinių tryniai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštas Baltas sausas vynas
Sudėtingumas :