Sviestiniai pyragaičiai su aviečių uogiene

Jeigu iš žiemos atsargų liko aviečių džemo, turite puikią galimybę išsikepti mažųjų aviečių pyragaičių, labai mėgstamų Švedijoje. Dar skanesni jie būna su šviežiai virtu džemu.
Pyragaičiai su aviečių uogiene
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsukti sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

Iškočioti ilgą tešlos volelį, apvynioti maistine plėvele ir padėti valandai į šaldytuvą.

Volelį supjaustyti į 20 apylygių gabaliukų. Juos sudėti į popierines apskritų pyragaičių formeles.

Gabaliukuose nykščiu įspausti duobutę ir įdėti po 1 šaukštelį aviečių uogienės ar džemo.

Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 12–15 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Sviestas
0,5 stiklinė Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
2 stiklinė Miltai
0,5 stiklinė Aviečių uogienė
Porcijos: 6
Sudėtingumas :