Sviestinės bandelės su įdaru

 (22)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
4.3077 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus persijokite į dubenį, padarykite duobutę, į kurią supilkite šiltą pieną su išleistomis mielėmis, suberkite cukrų, supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir užminkykite tešlą. Kai ji nebelips prie rankų, toliau nebeminkykite.

Tešlą maždaug valandai pastatykite šiltai, kad pakiltų. Paskui iš jos iškočiokite maždaug centimetro - pusantro storio lakštą, kurį supjaustykite keturkampiais.

Ant kiekvieno jų uždėkite marmelado, kraštus apspauskite.

Paruoštas bandelės aptepkite ištirpintu sviestu, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, pridenkite švariu audeklu ir pastatykite šiltai, kad pakiltų.

Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai parus.

Iškepusias bandeles apibarstykite cukraus pudra ir dar šiltas patiekite į stalą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Miltai
1/2 stiklinė Pienas
30 g Mielės
50 g Cukrus
60 g Sviestas
1-2 vnt. Kiaušiniai
150 g Marmeladas
1 žiupsnelis Druska
Porcijos: 8
Sudėtingumas :