Svieste troškintas viščiukas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išdarinėtą viščiuką supjaustykite į 4 dalis. Įtrinkite druska, pipirais ir česnaku ar kitais mėgstamais prieskoniais ir palikite valandai pasimarinuoti.

Po valandos viščiuką apvoliokite miltuose ir apkepkite įkaitintame svieste iš abiejų pusių. Paskui dėkite į kepimo indą, užpilkite tirpintu sviestu ir trupučiu vandens ir troškinkite orkaitėje bent 30 min.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir ryžiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Viščiukas
100 g Sviestas
1 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Prieskoniai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :