Šventinis silkių tortas

Šventinis silkių tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padarykite torto pagrindą iš keturių eilute arba kvadratu sudėtų skrudintų batono riekelių. Riekeles lengvai sudrėkinkite sultiniu.

Sukapokite agurkus ir kiaušinius, sumaišykite su majonezu ir pagardinkite.

Gautu mišiniu tolygiai sutepkite pagrindą ir uždenkite dar vienu sultiniu apšlakstytu batono riekelių sluoksniu.

Susmulkinkite Atlanto silkes, sukapokite krapus ir sumaišykite su majonezu.

Mišinį tolygiai užtepkite ant antro batono riekelių sluoksnio, uždėkite paskutinį sluoksnį ir apšlakstykite sultiniu.

Visą tortą plonai aptepkite majonezu ir aštriu peiliu prie kraštų prispauskite salotų gabaliukus. Papuoškite.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui
12 riekelė Batonas
150 ml Daržovių sultinys
Įdarui
100 ml Majonezas
2 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Marinuoti agurkai
1 vnt. Citrinos
pagal skonį Druska
Antram įdarui
200 g Rūkytų silkių filė
100 ml Majonezas
pagal skonį Krapai
Papuošimui
pagal skonį Salotos
pagal skonį Krapai
2 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Saldžiosios geltonosios paprikos
pagal skonį Citrinos
pagal skonį Majonezas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :