Šventinis kiaulienos vyniotinis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos kumpį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite pipirais ir druska, kapotais česnakais, susukite ir stipriai suriškite virvute.

Vyniotinį dėkite į puodą, užpilkite vandens tiek, kad mėsa būtų apsemta, sudėkite prieskonines daržoves, druską ir prieskonius.

Verkite 2-3 valandas ant nedidelės ugnies. Atšaldykite tame pačiame sultinyje kur virė, paskui išėmę paslėkite.

Patiekite supjaustytą griežinėliais ir papuoštą žalumynais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 1/2 kg Kiaulienos kumpis
200 g Prieskoninės daržovės
1 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
2 skiltelė Česnakai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :