Šventiniam stalui: sumuštinių vėrinukai

© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš visų komponentų rankiniu plaktuvu suplakite vientisą tepią masę.
Baltą ir tamsią duoną be plutelių aptepkite paruoštu mišiniu.

Sumuštinius sluoksniuokite paeiliui iš tamsios ir baltos duonos, palaikykite porą valandų šaldytuve silpnai suslėgtus. Supjaustykite tinkamo dydžio keturkampiais.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 riekelė Juoda duona
8 riekelė Balta duona
Sumuštiniui pertepti:
200 g Fetos sūris
100 g Lydytas sūrelis
sauja Laiškiniai česnakai
2-3 šaukštas Pomidorų pasta
žiupsnelis Bazilikai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :