Šventiniai silkių kotletai

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Silkes išdarinėkite, išimkite kaulus ir nulupkite odą. Sumalkite kartu su svogūnais ir išmirkyta balta duona. Suberkite krakmolą, pagardinkite pipirais. Masę gerai išminkykite, formuokite kotletus, apvoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Apkeptus dėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą ir šaukite 15 minučių į orkaitę. Galite pridengti folija.

Patiekite su burokėlių salotomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Silkės filė
2 riekelė Balta duona
2 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
2 šaukštelis Krakmolas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :