Šventinės salotos, skanesnės už baltą mišrainę

 (7)
Pievagrybių ir vištienos mišrainė
Pievagrybių ir vištienos mišrainė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
1.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Raugintus agurkus smulkiai supjaustykite.

Vištieną pagardinkite pipirais ir druska. Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol iškeps ir gražiai apskrus. Smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius supjaustykite ir apkepkite svieste su druska.

Morką sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste kelias minutes.

Viską sumaišykite su majonezu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištiena
400 g Pievagrybiai
1 vnt. Morkos (didelė)
1 vnt. Raudonieji svogūnai
2 vnt. Rauginti agurkai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 šaukštas Majonezas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :