ŠVENTINĖ LEGENDA: silkė pataluose

 (26)
Silkė pataluose
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.8667 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuluptas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje su lauro lapais, kadagio uogomis ir pipirais. Atvėsusias smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius išvirkite ir smulkiai supjaustykite.

Morkas sutarkuokite ir apkepkite aliejuje su druska, pipirais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

Marinuotus burokėlius smulkiai supjaustykite.

Silkių filė smulkiai supjaustykite.

Majonezą sumaišykite su krienais.

Į torto formą nuimamais šonais sudėkite silkę ir išlyginkite. Suberkite bulves ir išlyginkite švelniai suspaudžiant. Supilkite morkas ir išlyginkite švelniai suspaudžiant. Toliau taip pat sluoksniuokite burokėlius, kiaušinius ir ant viršaus užpilkite majonezo padažą.

Prieš tiekiant ant stalo, nuimkite torto formos kraštus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Silkių filė
5 vnt. Bulvės
4 vnt. Burokėliai (marinuoti)
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
3 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Majonezas
1 šaukštas Krienai
pagal skonį Druska
2 vnt. Lauro lapai
4 vnt. Kadagių uogos
3 vnt. Kvapieji pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :