ŠVENTINĖ anties krūtinėlė

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Anties krūtinėlę perpjaukite į dvi dalis, įpjaukite toje pusėje, kur riebalai ir sausoje keptuvėje ant vidutinio kaitrumo liepsnos iškaitinkite kiek įmanoma daugiau riebalų.

Obuolį perpjaukite perpus, išimkite sėkleles, kiekvieną pusę supjaustykite į aštuonias skilteles. Sudėkite skilteles į sviestu išteptą skardą, apibarstykite cukrumi, apšlakstykite aliejumi ir šiek tiek apibarstykite šviežiai maltais pipirais. Šalia įdėkite anties krūtinėlę. 200 laipsnių kaitrumo orkaitėje kepkite 10 min. Abi antie krūtinėlės puses perpjaukite į 8 dalis.

Padažui sumaišykite puode visus komponentus, išskyrus grietinėlę, ir išgarinkite 50 proc. skysčio. Perkoškite padažą per sietelį, toliau kaitinkite ant silpnos ugnies. Pamaišydami po truputį supilkite grietinėlę. Nukelkite puodą nuo viryklės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Anties krūtinėlei reikės:
1 vnt. Anties krūtinėlės
1 vnt. Obuoliai
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Aliejus
Padažui reikės:
50 ml Granatų padažas
100 ml Raudonųjų serbentų drebučiai
50 ml Grietinėlė
1 šakelė Čiobreliai
1 šakelė Rozmarinai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :