Švelnus vištienos troškinys

 (2)
Ananasas suteikia vištienos troškiniui saldumo.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.6667 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nulupkite ir supjaustykite morkas. Susmulkinkite papriką, salierų kotus ir porą. Ant puodo dugno aliejuje 5 minutes pakepinkite morkas, sudėkite paprikos juosteles, porą ir salierų kotus.

Maišydami pakepinkite dar 5 minutes. Užpilkite vandens ir uždengę patroškinkite, kol morkos suminkštės. Tuo metu aliejuje pakepinkite vištienos juosteles. Jas kartu su abrikosais ir ananasais sukrėskite į puodą.

Patroškinkite, pagardinkite ir įberkite šviežių smulkintų petražolių. Patiekite su karštais virtais ryžiais.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
1,5 stiklinė Vanduo
1 vnt. Porai
3 vnt. Morkos
1 vnt. Paprikos
200 g Konservuoti ananasai
2 vnt. Salierų stiebai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Pipirai citrininiai
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :