Sveikesni šaltibarščiai greičiau

 (4)
Burokėlių šiems šaltibarščiams nereikia virti, o tai daug sveikiau, nes išlieka daugiau vertingų maistinių medžiagų ir vitaminų.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žalią jauną burokėlį nulupkite ir sutarkuokite. Užpilkite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir pipirais. Sumaišykite ir valandai padėkite šaltai.

Agurką sutarkuokite, svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.

Visus produktus sumaišykite su rūgpieniu, jeigu reikia, įpilkite truputį vandens.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Burokėliai žali
1 vnt. Agurkai
sauja Svogūnų laiškai
1 l Rūgpienis
sauja Krapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Citrinų sultys
Sudėtingumas :