SVEIKAS šokoladinis TORTAS be miltų

 (3)
Šis desertas nėra nekaloringas, be to, jame yra cukraus, tačiau labai daug ir vertingų maisto produktų: riešutai, natūrali kakava, avokadai. Taigi tai nėra tuščios kalorijos. Taigi galime jį vadinti sveiku desertu.
Šokoladinis tortas be miltų
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Sumalame mažiausiai 6 val. šaltame vandenyje mirkytus migdolus, datules iki vientisos masės, kartu įmaišome ir druską. Jei masė per sausa galime įpilti šaukštą kokosų aliejaus.

2. Torto formą išklojame kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstome gautą masę. Indą laikome šaldytuve, kol bus ruošiamas kremas.

3. Visus kremo ingridientus smulkintuvu susmulkiname iki vientisos masės ir užpilame ant šaldytuve laikyto datulių bei migdolų pagrindo. Šaukštu tolygiai paskirstome kremą po indą.

4. Patiekti tortą, palaikius šaldytuve ne trumpiau nei 1-2 valandas.

sulieknek.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui
100 g Migdolai
70 g Datulės
žiupsnelis Druska
Kremui
1,5 vnt. Avokadai
70 g Kakavos milteliai
50 g Kokosų aliejus
100 g Cukrus
1 vnt. Vanilės ankštis
žiupsnelis Druska