Sveika svogūnų pica

 (1)
Ją tikru gardumynu daro purus avižinių dribsnių tešlos paplotis, sultingas svogūnų įdaras ir žinojimas, kad tokia pica naudinga sveikatai.
Svogūnų pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite tarkuotas morkas, avižinius dribsnius, margariną ir iš anksto su druska bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.

Išlipdykite tešla apskritos 24 cm skersmens pyrago formos dugną ir kraštus.

Padėkite pusei valandos šaltai.

Tuo metu supjaustykite svogūnus žiedais ir apkepkite svieste. Suplakite kiaušinius, įmaišykite pieną ir druską.

Paplotį kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Ant apkeptos tešlos suberkite svogūnų žiedus ir užpilkite kiaušinių bei pieno maišiniu.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje dar 20-30 minučių.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
0,5 stiklinė Avižiniai dribsniai
0,5 stiklinė Miltai
0,5 stiklinė Morkos
100 g Margarinas
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Įdarui
4 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Sviestas
4 šaukštas Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
Porcijos: 8
Sudėtingumas :