SVEIKA: šparaginių pupelių troškinys

 (3)
Šparaginių pupelių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.7333 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Nupjaustome šparaginių pupelių “uodegėles” ir galiukus.

2. Suberiame pupeles į šaltą vandenį ir, užvirus vandeniui, apie 2 minutes paverdame, nusunkiame ir suberiame į keptuvę.

3. Nulupame česnaką ir svogūnus.

4. Suspjaustome svogūno galvas: griežinėliais arba smulkiai. Kaip Jums labiau patinka.

5. Pakepiname svogūnus kartu su česnaku ant lydyto sviesto.

6. Nuskutame ir per stambią (burokinę) tarką sutarkuojame morką.

7. Pakepiname morką su priskoniais: ciberžole, kmynu, pipirais ir druska.

8. Suberiame visus ingriedientus kartu ir pakepiname apie 10-15 minučių, kol gražiai viskas apskrunda.

9. Jau nustojus kaitinti pagardiname petražolėmis ir krapais.

Pateikiant sudedame šparaginių pupelių troškinį į lėkštę. Aplink apdedame graižgarstės (rukola) lapais bei pabarstome paviršių tarkuotu avokadu bei pakepintomis sezamo sėklomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Šparaginės pupelės
1 vnt. Raudonieji svogūnai
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
4 skiltelė Česnakai
pagal skonį Ciberžolė
pagal skonį Kmynai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Petražolės
pagal skonį Krapai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :