Svarainių ir cukinijų uogienė

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukinijas sutarkuokite stambia tarka. Svarainius nuplaukite, nusausinkite, išimkite sėklas ir sėklalizdžius, supjaustykite ketvirčiais. Taip paruoštus svarainius sumalkite mėsmale ar smulkintuvu.

Į puodą sudėkite cukinijas, svarainius, supilkite cukrų ir išmaišykite. Palikite stovėti, kol ištirps cukrus. Uogienę virkite tol, kol cukinijų tarkiai taps peršviečiami. Karštą uogienę supilkite į iškaitintus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :