Sušildantis moliūgų ir vištienos troškinys

Halinos Višnevskajos receptas.
© V.Skuodo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos šlaunelių mėsą įtriname su druska, pipirais ir česnakais, marinuojame apie 2 val., tuomet supjaustome stambiais kubeliais kaip ir apkepame ant aliejaus 5 minutes.

Visas daržoves supjaustome stambiais kubeliais ir apkepame ant sviesto.

Atskirai apkeptą mėsą bei daržoves sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu ir viską kartu troškiname 10 min. puode ant viryklės arba orkaitėje 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Paruoštą troškinį pateikiame su prieskoninėmis žolelėmis ir su keptomis bandelėmis arba lavašu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Vištiena
20 g Česnakai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Pipirai
800 g Moliūgai
žiupsnelis Kuminai
200 g Salierų stiebai
120 g Morkos
80 g Jalapeno pipirai
200 g Cukinijos
150 g Svogūnai
150 g Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :