Sūrio ledinukai

© DELFI / Tomas Vinickas
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lazdyno riešutus smulkiai susmulkiname. Sūrį supjaustome stambesniais gabalėliais, kad veriami ant pagaliukų jie nesuplyštų.

Užvėrus sūrį ant pagaliuko, pamirkome jį mėlynių džeme (tik ne per daug, nes džemas gali nuslysti). Pamirkius sūrį mėlynių džeme nedelsiame ir pavoliojame smulkintuose lazdyno riešutuose.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Kietasis sūris
50 g Lazdyno riešutai
70 g Mėlynių džemas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :