Sumuštinukai su 4 sūrių kremu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite 200 g maskarponės sūrio su pienu ir grietine, kol gausite vienalytę masę. Išklokite pyrago indą maistine plėvele. Paskirstykite mišinį ant indo dugno ir šonų. Pabarstykite paviršių pekano riešutais ir švelniai juos įspauskite į kreminio sūrio mišinį.

Sumaišykite likusį kreminį, bri, šveicarišką ir mėlynąjį sūrius, kol gausite vienalytę masę. Sudėkite ant kreminio sūrio sluoksnio, išlyginkite paviršių. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent keturioms valandoms arba per naktį.

Ruošdamiesi patiekti, nuimkite maistinę plėvelę ir sudėkite į lėkštę. Įspauskite pekanų puseles dekoratyviais raštais ant viršaus.

Palaikykite kambario temperatūroje bent pusvalandį, prieš patiekdami su obuolių skiltelėmis, daržovių gabalėliais ir krekeriais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Maskarponės sūris
100 g Brie sūris
1 stiklinė Šveicariškas sūris (tarkuotas)
100 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
1 stiklinė Pekano riešutai
2 šaukštas Pienas
2 šaukštas Grietinė
1 pakelis Krekeriai
Porcijos: 16
Sudėtingumas :