Sumuštinis su pesto ir krevetėmis

Autorius: Liucina Rimgailė
Paprastai pagaminamas sumuštinukas, kuris puikiai tiks prie balto vyno taurės.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pesto skirtus ingredientus sudėti į smulkintuvą ir sumalti.

Panini riekeles patepti sviestu ir apskrudinti orkaitėje.

Sausoje keptuvėje trumpai pakepinti šaukštą kedro riešutų.

Išėmus riešutus, keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus sviesto ir truputį aliejaus, įmesti česnako skiltelę ir čili pipiriuko griežinėlių. Sudėti nuplautas ir nuvalytas krevetes. Kepti jas po 1-1,5 min iš kiekvienos pusės.

Ant duonos dėti pesto, krevetes. Pabarstyti keliais riešutais ir apškakstyti citrinos sultimis.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 riekelė Panini duona
5 šaukštas Sviestas
4 vnt. Krevetės didelės nevirtos
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Čili pipirai
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Kedro riešutai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 vnt. Citrinos
Pesto padažui:
sauja Bazilikai švieži
60 g Parmezano sūris
1 sauja Kedro riešutai
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
5 šaukštas Alyvuogių aliejus
Sudėtingumas :