Sukučiai su bulvėmis ir sūriu

Sukučiai su bulvėmis ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenėlyje susmulkintas mieles supilkite drungną vandenį, suberkite cukrų ir druską.

Maišykite, kol mielės ištirps. Įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite.

Mielių ir aliejaus mišinį supilkite į miltus.

Tešlą reikia minkyti tol, kol ji ims žvilgėti. Patogiausia minkyti ne dubenyje, o ant stalo.

Išminkius tešlą, pabarstykite ją miltais ir uždenkite rankšluosčiu. palikite 2 valandoms, kad iškiltų.

Plonai iškočiokite.

Virtas bulves sutrinkite su pipirais, druska, pienu ir sviestu.

Suberkite tarkuotą sūrį, įspauskite česnako ir gerai išmaišykite.

Įdarą tepkite ant iškočioto tešlos lakšto.

Susukite ir supjaustykite 2 cm storio griežinėliais. Delnu juos švelniai suplokite.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 minučių

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
270 g Miltai
10 g Mielės
120 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
2 žiupsnelis Cukrus
50 ml Alyvuogių aliejus
Įdarui
4 vnt. Bulvės
2 šaukštas Sviestas
4 šaukštas Pienas
100 g Kietasis sūris
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :