Suktinukai su traškiais vištienos gabaliukais

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite smulkiai supjaustytą vištieną laikydamiesi ant prieskonių mišinio pakelio pateiktų nurodymų.

Sumaišykite grietinę ir smulkiai pjaustytas salotas, pakaitinkite tortilijas orkaitėje.

Sudėkite salotas ant tortilijų.

Apibarstykite tortilijas tarkuotu parmezano sūriu ir ant viršaus uždėkite traškių vištienos gabaliukų.

Sumaišykite aitriąsias paprika su majonezu.

Standžiai susukite kiekvieną tortiliją ir patiekite su majonezo bei aitriųjų paprikų padažu.

Patarimas!
Išbandykite traškius vištienos gabaliukus kaip užkandą, patiekdami su majonezo bei aitriųjų paprikų padažu.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :