Sūdyta velniažuvė su marinuotais agurkais ir salotomis

© J.Mižutavičiūtės nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvį nuvalykite, įtrinkite druska ir aliejumi ir padėkite 12 valandų šaltai. Paskui supjaustykite plonytėmis riekelėmis.

Agurkui nutarkuokite odelę ir sumaišykite ją su sojos padažu. Palikite pasimarinuoti truputį.

Salotas nuplaukite, suplėšykite, patiekite su agurkų odelių padažu. kartu galite patiekti ir supjaustytą agurką. Salotas patiekite su sūdyta velniažuve.

Dinner in the sky
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Velniažuvės filė
pagal skonį Druska
Alyvuogių aliejus
Agrukams:
1 vnt. Agurkai
50 ml Sojos padažas
200 g Salotų mišinys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :