Su svogūnų padažu troškintas karpis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Karpį supjaustykite gabalais ir įtrinkite druska bei pipirais.

Susmulkintus svogūnus pakepkite su sviestu, suberkite miltus, prieskonius ir įpilkite grietinėlę. Atvėsinkite ir sutrinkite svogūnus trintuvu.

Žuvį sudėkite į troškintuvą, užpilkite padažu ir 45 minutes troškinkite uždengtame inde. Baigdami troškinti sumeskite kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį ir palaukite, kol jis išsilydys.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Karpiai
3 vnt. Svogūnai
1 stiklinė Grietinėlė
150 g Sviestas
1 šaukštas Miltai
50 g Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Citrininiai pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :