Su obuoliais ir medumi keptas kamemberas

 (1)
Patiekalas gurmanams.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sūrį supjaustykite trikampiais gabalėliais, pabadykite šakute.

Išimkite sūrį ir įdėkite į nedidelę kepimo formą aukštais kraštais. Patartina, kad formos skersmuo nebūtų daugiau, nei 5 centimetrais didesnis už sūrio skersmenį.

Obuolį supjaustykite plonomis skiltelėmis, kiekvieną skiltelę – perpus.

Į kiekvieną tarpą tarp sūrio gabalėlių įsėkite po kelias skilteles.

Apliekite medumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 min. Riešutus sutrinkite trintuvu, tada apibarstykite jais sūrį.

Patiekite šiltą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Kamembero sūris
1 vnt. Obuoliai
3-4 šaukštas Tamsus medus
0,2 stiklinė Žemės riešutai (skrudinti)
Porcijos: 4
Sudėtingumas :