Su medumi marinuota paprika

 (2)


Dėkojame Lydai už receptą!
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.3750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvirti marinatą. Juostelėmis supjaustyti papriką, sudėti į puodą su marinatu ir pavirti 15 min.

Atvėsinti, sudėti į stiklainius ir kaitinti iki 80 laipsnių, užsukti dangtelius, apversti kol atvės. Išeiga maždaug 6 litrai.

Jeigu liks truputis marinato, neišpilkite - jį galite panaudoti mėsytei marinuoti, padažams ir t.t.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 kg Saldžiosios paprikos (įvairių spalvų)
Marinatui:
1 stiklinė Actas
1 stiklinė Medus
2 stiklinė Vanduo
1 stiklinė Aliejus
1 šaukštas Druska
Sudėtingumas :