Su česnakais marinuotos plekšnės

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
2.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Česnaką nulupkite ir sugrūskite, sumaišykite su sojų padažu, cukrumi ir druska. Plekšnes nuvalykite ir įtrinkite paruoštu mišiniu. Padėkite valandai į šaldytuvą.

Į kepimo skardą įpilkite truputį aliejaus, dėkite žuvį ir šaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 20 minučių.

Patiekite su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Plekšnės
1 vnt. Česnakai
5 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštelis Cukrus
2 šaukštelis Druska
20 ml Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :