Storieji manų kruopų blynai su razinomis

 (3)
Šie blynai Suomijai priklausančiame Alandų salyne visada patiekiami kaip desertas.
Storieji manų kruopų blynai su razinomis
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Užvirkite pieną ir nuolat maišydami pamažu supilkite manų kruopas.

Žemoje temperatūroje virkite 5 minutes, pasūdykite.

Perdėkite į didesnį indą ir palikite 10 minučių atvėsti.

Maišydami suberkite miltus, išsukite.

Supilkite su cukrumi išplaktus kiaušinius, suberkite kardamoną ir razinas, išmaišykite.

Skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi.

Supilkite tešlą (turi būti maždaug 3–4 cm sluoksnis).

Kepkite 225 ˚C temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Atvėsinkite ir patiekite. Prie blynų tinka plaktas vanilinis padažas arba vaniliniai ledai.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 l Pienas
150 ml Manų kruopos
100 ml Miltai
0,5 šaukštelis Druska
4 vnt. Kiaušiniai
100 ml Cukrus
1 šaukštelis Kardamonas
100 g Razinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :