Stirnienos išpjova

Vytauto Mackonio receptas.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves verdame taip, kad jas galima būtų sutrinti. Kai bulvės išverda įpilame pieno ir įdedame sviesto gabaliuką. Viską sutrinam.

Stirnienos išpjovą pabarstome pipirais ir pasūdome. Paliekame trumpam pasimarinuuoti. Tuo metu apkepame muskatinį riešutą raudoname vyne.

Toje pačioje keptuvėje apkepame mėsą iki vidutinio iškepimo (prapjovus, mėsa turi būti šiek tiek rožinė).

Mėsą pateikiame kartu su bulvių koše, papuošiame rozmarinu.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Stirnienos išpjova
7 vnt. Bulvės
100 ml Aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Rozmarinai
200 g Parmezano sūris
300 ml Pienas
100 g Sviestas
100 g Muskato riešutai
100 ml Raudonas sausas vynas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :