Sriuba su konservuota lašiša

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Bulves, svogūną ir morką nulupkite arba nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite daržoves į verdantį pasūdytą vandenį. Užvirinkite ir pridėkite 200 g konservuotos lašišos kartu su skysčiu. Įmeskite lauro lapą, įberkite pipirų. Nugriebkite putas ir virkite 5 min. Išgriebkite lauro lapą.

Saldžiąsias paprikas nuplaukite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 min. Likusią konservuotą žuvį sutrupinkite į mažesnius gabaliukus.

Maišytuvu sutrinkite sriubą iki vienalytės masės. Supilkite sūrymą nuo raugintų agurkų ir sudėkite kepintas paprikas. Sriubą dar kartą užvirinkite ir iš karto nukelkite nuo ugnies. Sriubą išpilstykite į lėkštes, įdėję į jas konservuotos lašišos gabaliukų.

P.S. Kartu su sūrymu į sriubą galite įdėti ir 1 – 2 raugintus agurkėlius, prieš tai juos nulupę ir supjaustę siaurais šiaudeliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Lašiša (konservuota)
3 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Saldžiosios paprikos
1,5 šaukštas Raugintų agurkų sunka
1 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Druska
4 vnt. Juodieji pipirai
1 šaukštas Aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :