Spurgos su džemu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
110min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles ištrinkite su šaukštu cukraus. Į pieną suberkite likusį cukrų ir pašildykite, nuolat maišydami, kol ištirps. Įdėkite sviestą ir palikite, kad ištirptų. Į pieną supilkite išleistas mieles, įmuškite kiaušinius ir suberkite vanilinį cukrų. Po truputį berkite miltus ir užminkykite tešlą.

Iš jos iškočiokite 5 mm storio lakštą ir iš jo išspauskite apskritimus. Ant pusės apskritimų dėkite po šaukštą džemo, apskritimų kraštus patepkite kiaušinio baltymu ir ant viršaus uždėkite kitą tešlos apskritimą (be džemo). Kraštus suklijuokite. Spurgas palikite šiltai, kad pakiltų ir virkite karštame aliejuje.

Atvėsusias pabarstykite cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
50 g Cukrus
30 g Mielės
2 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Kiaušinio trynys
100 g Sviestas
125 ml Pienas
500 g Miltai
20 g Vanilinis cukrus
Įdarui:
1 stiklinė Uogienė
Pabarstymui:
1/2 stiklinė Cukraus pudra
Kepimui:
Aliejus
Porcijos: 10
Sudėtingumas :