Spurgos su cinamonu

Spurgos su cinamonu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus, cukrų, sausas mieles ir druską.

Supilkite pieną ir išmaišykite. Supilkite išlydytą sviestą ir išmaišykite.

Atskirkite kiaušinio baltymus ir trynius. Į tešlą įmaišykite trynius.

Tešlą gerai išminkykite ir palikite dviems valandoms pakilti.

Tešlą gerai išminkykite ir iškočiokite 1 cm storio lakštą ir palikite 5 minutėms.

Plačia stikline išspauskite apskritimus. Maža taurele kiekvieno apskritimo viduryje išspauskite po skylę.

Virkite iki 180 laipsnių įkaitintame aliejuje, kol spurgos gražiai paruduos.

Sumaišykite cukraus pudrą ir cinamoną.

Iškeptas spurgas nusausinkite ir apvoliokite cinamono ir cukraus pudros mišinyje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

490 g Miltai
60 g Cukrus
3 šaukštelis Sausos mielės
žiupsnelis Druska
250 ml Pienas
100 g Sviestas
3 vnt. Kiaušinių tryniai
Apibarstymui
2 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštelis Cukraus pudra
Porcijos: 6
Sudėtingumas :