Špinatų ir fetos padažas

Padažas labai tinka su įvairiomis šviežiomis daržovėmis.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Jei naudosite šviežius špinatus, juos gerai nuplaukite, o jei šaldytus – atšildykite ir nuspauskite skystį. Viską sudėkite į indą ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Prieš patiekdami padažą 1-2 val. palaikykite šaltai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Špinatai
200 g Fetos sūris
1 skiltelė Česnakai
sauja Krapai
1 šaukštelis Tarkuota citrinos žievelė
250 g Jogurtas (natūralus)
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Sudėtingumas :