Šparagų ir fetos sūrio apkepas

Labai skanus, išskirtinis apkepas fetos sūrio mėgėjams. Liesas ir mažai kaloringas.
Šparagų ir fetos sūrio apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus, kiaušinius ir rikotos sūrį.

Gauta tešla išlipdykite sviestu pateptą orkaitės formą.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 4 minutes.

Užvirinkite vandenį, suberkite supjaustytus šparagus ir uždengę patroškinkite juos 5 minutes.

Sudėkite ant apkepto papločio supjaustytą fetos sūrį, šparagus ir truputį pjaustytų bazilikų.

Sumaišykite pieną, kiaušinius, maltus muskatus ir šį maišinį užpilkite ant apkepo.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių, kol kiaušinių maišinys sukietės ir apkepas šviesiai paruduos.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
2 stiklinė Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
200 g Rikotos sūris
Įdarui
400 g Fetos sūris
400 g Šparagai
1 stiklinė Vanduo
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Pienas
žiupsnelis Bazilikai
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :