Šparaginių pupelių sriuba su krabų lazdelėmis

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šparagines pupeles nuplaukite ir supjaustykite maždaug 3 cm gabaliukais.

Supilkite į puodą pieną, užvirinkite. Įberkite druskos. Suberkite 1 stiklinę šparaginių pupelių, pavirkite 5 min. (jos turi išlikti kiek traškios), tada nukoškite.

Likusias pupeles sudėkite į puodą su pienu. Įberkite pipirų, muskato riešuto, virkite 12 – 15 min., paskui sutrinkite trintuvu. Pertrinkite per sietelį, tada vėl sudėkite į puodą.

Krakmolą ištirpinkite 1 šaukšte šalto vandens, supilkite į puodą. Užvirinkite, pavirkite 2 min., vis pamaišydami. Supilkite citrinos sultis, išmaišykite sriubą ir išpilstykite į dubenėlius. Papuoškite šparaginių pupelių galiukais ir krabų lazdelių gabalėliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Šparaginės pupelės
100 g Krabų lazdelės
1/2 l Pienas
1/2 šaukštelis Krakmolas
3 žiupsnelis Muskato riešutai
1 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :