Šparagai su olandišku padažu

 (5)
Klasikinis olandiškas padažas labai pagerina daržovių ar virtų kiaušinių skonį, tinka su paskrudintu batonu.
Šparagai su olandišku padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje išlydykite sviestą.

Karšto vandens vonelėje išplakite kiaušinio trynį, vyno actą ir vandenį.

Po truputį nuolat plakdami supilkite išlydytą sviestą (padažas turi sutirštėti).

Kol patieksite, jį laikykite vandens vonelėje.

Šparagus 3 minutes virkite garuose arba truputį pasūdytame vandenyje.

Iš karto patiekite su olandišku padažu.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Šparagai
100 g Sviestas
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
1 vnt. Kiaušinių tryniai
1 šaukštelis Vanduo
Porcijos: 4
Sudėtingumas :