Spanguolių padažas

Atvėsęs padažas puikiai tinka prie paukštienos: žąsienos, kalakutienos ar keptos anties.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus. Jame apkepkite susmulkintą svogūną. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius, smulkiai sutarkuotą imbierą, bei susmulkintą česnaką. Supilkite vyną ir kaitinkite iki virimo.

Įdėkite medų bei sojų padažą, supilkite spanguoles ir viską ant nedidelės ugnies troškinkite maždaug dešimt minučių. Tada viską supilkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Padažą vėl supilkite į keptuvę ir pakaitinkite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Spanguolės
2 vnt. Obuoliai
1 vnt. Svogūnai
gabaliukas Imbieras
1 skiltelė Česnakai
1 stiklinė Baltas sausas vynas
1 šaukštelis Medus
1/2 šaukštelis Sojos padažas
1 šaukštas Aliejus
Sudėtingumas :