Spanguolių padažas su obuoliais ir razinomis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Obuolį nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite smulkiais kubeliais. Imbiero šaknį nulupkite ir sutarkuokite.

Troškinimo puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, 5 min. kepinkite svogūną. Kai svogūnas suminkštės , įdėkite obuolį ir maišydami kepkite dar 5 min.

Smulkia tarka sutarkuokite apelsino žievelę, išspauskite apelsino sultis. Į troškinimo indą sudėkite spanguoles, imbierą, razinas, apelsino sultis ir sutarkuotą žievelę, sudėkite prieskonius.

Indą uždenkite dangčiu ir kaitinkite ant mažos ugnies 30 min. Nuimkite indą nuo ugnies. Tiekite padažą šiltą arba jį visiškai atvėsinkite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Spanguolės
1 vnt. Obuoliai
1 sauja Razinos
1 vnt. Svogūnai
1 gabaliukas Imbieras
1 vnt. Apelsino žievelė
2 šaukštas Medus
žiupsnelis Gvazdikėliai
3 vnt. Malti kvapieji pipirai
pagal skonį Druska
Alyvuogių aliejus
Sudėtingumas :